Ageplay – Daddy’s, Mommy’s and littles. Fredag d. 3 November 2017 – kl 20.00


OBS! Denne aften i Kælderen er kun forbeholdt dem, som praktisere dette kink!

Det vil sige, at har man kun en nysgerrighed omkring dette og er man ikke udøvende så er det IKKE denne aften man møder op!

 

Kunne du godt tænke dig, at komme ud blandt ligesindede, dele erfaringer om fx opdragelsesmetoder, få gode ideer til godnathistorier, vise din yndlings bamse frem eller måske blive puslet og puttet så kom i Kælderen og få en hyggelig aften blandt bamser, bleer og sutter.

I dagens anledning vil der blive opstillet et legehjørne, så medbring gerne malebøger, farver eller dit/jeres yndlings legetøj. Skulle man have lyst til, at lave en fin tegning til kælderen så vil vi hellere end gerne hænge den på væggen så den kan pynte i løbet af aftenen.

 

Kælderens bagerste rum vil blive nursing room denne aften og det store værelse vil være for hygge og bedtime stories. Så har du alletiders historie bog du vil dele med andre så tag den under armen sammen med evt dyne, tæpper, bamser og puder.

 

Synes du det kunne være hyggeligt og bygge huler, så medbring lagener og lommelygter, eller har du andre ideer til hygge eller fælles leg så hold dig endelig ikke tilbage.Der er kun fantasien sætter grænser for leg denne aften.

Det er ikke nødvendigt, at møde op med en little så længe man er udlevende inden for dette kink.

Det er heller ikke nødvendigt, at møde op med en Caregiver, men en god ide er, at tage din yndlings sut eller bamse med, så du har noget trygt, at læne dig op af. <3

 

Dresscode;

For Caregivers ser vi gerne pænt tøj, det må gerne være afslappet, men til den pæne side.

Littles må meget gerne ankomme i de fineste prinsesse kjoler, i sparkedragt eller hvad man ellers har, som er passende.

For alle er der mulighed for omklædning efter ankomst i et af kælderens omklædningsrum eller på kælderens badeværelser.

 

Priser;

Medlemmer: gratis

Gæste medlemmer: 125 kr.

Variable medlemmer: 75 kr.

Smil fyn medlemmer: 50 kr.

 

På glædeligt gensyn i Kælderen – Bliver aftenen et hit, gentager vi selvfølgelig succesen eller åbner gerne muligheden for faste playdate aftener. 😉