FAQ


Skal man fortælle sit rigtige navn?

Både ja og nej. Når i får et medlemskort, bestemmer i selv hvad der skal stå på kortet, hvis i ikke ønsker at der står jeres navn, vælg et nick. Det er kun på indmeldingssedlen, dit navn skal skrives samt jeres e-mail, hvor alt vores kommunikation ud ad til foregår.

 

Må man tage billeder?

Ja, hvis man spørger alle der er i nærheden. Hvis det foregår i det åbne rum, skal alle spørges. Og man må acceptere et nej.

 

Er mobiler tilladt?

Både ja og nej. Mobilen skal være på lydløs og skal blive i tasken. Hvis man skal tjekke noget, skal det forgå uden for metal døren. Man kan godt tage den op i rygerummet, hvis man spørger om det er i orden med de andre i rummet. Skal man tale i telefon, foregår det uden for metal døren eller i rygerummet. Mobiltelefonen må bruges i bare til at betale via Mobilepay med.

 

Kan i garanter at der er nogle jeg kan lege med?

Nej, vi kan under ingen omstændigheder garanter at der er en som vil lege med dig. Det er altid lovlig at spørge en anden gæst, men et nej SKAL accepteres uden diskussion.

 

Må jeg komme alene i Kælderen uden en Herre / Dom / Mistresses / Domina?

Ja, alle er velkomme, uanset om de er i en relation eller alene.

 

Jeg er ny og føler det kan være lidt overvælgende at kommer i en forening.

Hvis du er ny og ikke har været i en forening før har vi flere muligheder for at hjælpe dig med at få en god første oplevelse.

  1. Hvis du har en ven/veninde kan i tage afsted samme
  2. Du kan skrive til bestyrelsen@k-i-h.dk hvor der kan aftales en rundvisning en dag før åbningstid, så du har mulighed for at se lokalerne inden de øvrige gæster kommer.