Manipulation – Med ført hånd – Lørdag D. 11 November Kl 20.00


Velkommen til en aften i Kælderen, hvor vi skal tale om manipulation.

Rigtigt mange har negative associationer til ordet manipulation, og det defineres ofte som indbegrebet af løgne, at føre bag lyset, lumske hensigter osv. Men ordet manipulation betyder i sig selv blot ”Med ført hånd”, hvilket muligvis giver en anden betydning når man taler om det i D/s sammenhæng.

Vi bliver faktisk alle manipuleret med hver eneste dag. Både fra medierne, politikere, venner, kollegaer og vores partner. Ligesom vi også selv manipulerer med de mennesker vi møder i livet. Oftest er det en ubevidst del af den måde vi interagerer med andre mennesker på. Men det kan også være en hel bevidst måde at give sig selv bedre gennemslagskraft, og øge sandsynligheden for man når sine mål.

Vi skal denne aften gennemgå en række teknikker til at gøre sig selv bevidst om brugen af manipulation. Derved kan vi blive bedre til at se når vi selv bliver udsat for manipulation, samt være bevidst om i hvilke situationer vi selv kan gøre brug af manipulationen.

Med udgangspunkt i den generelle manipulation, vil vi tale om hvordan det kan benyttes i en D/s kontekst. Herunder hvordan manipulation kan supplere dominansen, og være en hjælp til den underkastede. Vi vil også vende de etiske spørgsmål, som nødvendigvis må stilles i forbindelse med en ”usynlig” form for dominans, som manipulation jo er.

Vi glæder os til at se jer, til en spændende aften med oplæg og debat.

Alx og Jessamine.

Pris; Medlemmer: gratis

Gæste medlemmer: 125 kr.

Variable medlemmer: 75 kr.

Smil fyn medlemmer: 50 kr