Velkommen til Kælderen i Herning.

Kælderen er en forening for dig, der ønsker at dyrke, udforske og ud leve BDSM og fetich i trygge, stabile og venskabelige rammer.

Kælderen ligger placeret i udkanten af Herning i et af byens industrikvartere, så når Kælderen er åben har de fleste naboer lukket, så man skal ikke være bekymret for, hvem der muligvis ser en ankomme til eller forlade Kælderen. Desuden ligger Kælderen tæt på motorvejen så det er nemt, at komme til og fra Kælderen i bil og skal man med bus er dette også muligt.

I Kælderen er der mulighed for, at lege både i vores åbne fælles rum men også i vores 3 forskellige, men mindre rum, hvor man har muligheden for, at lukke døren og dermed være privat.

Du er også velkommen til at hygge i sofaerne med en kop kaffe eller hvad du kunne tænke dig. Vi går ind for åbenheden og et åbent fællesskab og der lægges vægt på, at alle skal have lov til at være her, ingen er mere værd end andre og tryghed samt diskretion er i højsæde.

Vi holder ofte forskellige former for events, hvor du har rig mulighed for at udforske og lære nyt. Har man ideer til et event eller andre forslag til Kælderen er det altid muligt, at kontakte bestyrelsen, med indput, ideer, ris og ros.

Kælderen er en forening som udelukkende er drevet af frivillige, så har du lyst til, at give en hånd med, tager vi meget gerne imod. 🙂

Vi glæder os til, at tage imod dig i Kælderen i Herning 🙂

 

X